Ajankohtaista

Nuori Kulttuuri On Air -festivaali
Promenadikeskuksessa 11.5.2024

Promenadikeskus täyttyy kuvista ja äänistä toukokuussa 2021, kun Nuori Kulttuuri -festivaali kerää talon aulatiloihin ja Promenadisaliin nuoria  taitajia aloittelijoista konkareihin!

Tiedossa on takuukiva päivä, kun mukana on kokonainen kulttuurin lajikirjo aina tanssista musiikin kautta kuvataiteeseen asti!  Päivän vieraat voivat osallistua myös itse taiteen ja kulttuurin tuottamiseen!

Päivän aktiviteetit ja tapahtumat sijoittuvat klo 13:00-21:00 välille. Päivän tarkempi aikataulu päivitetään kevään edetessä ja esiintyjien aikataulujen vahvistuessa.

Klo 18:00-19:15 välillä keräännytään Promenadisaliin seuraamaan Nuori Kulttuuri LIVE -streamiä Äänekoskelta, jossa Nuori Kulttuuri on valinnut parhaat palat vuoden aikana tehdystä  tuoden ne suoraan Promenadikeskuksen salin  isolle valkokankaalle.

Tervetuloa nuoren kulttuurin pyörteisiin!

Nuori Kulttuuri On Air -sivusto

Kaunotar ja Kulkurit – kiertue peruttu

Kaunotar ja kulkurit -lemmenloruja- kiertueen ja Promenadisalin konsertin (5.3.)  peruunnuttua lippuvälittäjä on suoraan yhteydessä lipun ostaneihin.

Lisätiedot: Lippu.fi

Tutustu Balettiin – tarjous 23.1.-4.2. 2024

Tervetuloa seuraamaan ihastuttavaa Don Quijote -balettia Promenadikeskukseen helmikuussa!
Kun toimit nopeasti ja teet lippuostokset ti 23.1- su 4.2. välisenä aikana, saat paikkasi Promenadisaliin etuhintaan 49,90€!

Don Quijote
Jo 1800-luvun lopussa kantaesityksensä saanut Don Quijote on värikäs juhlabaletti, jota pidetään yhtenä klassisen balettitaiteen mestariteoksista. Kolminäytöksinen klassikkoteos perustuu Miguel de Cervantesin kirjoittamaan Don Quixote de la Mancha -romaaniin, baletin musiikin on säveltänyt Ludwig Minkus.

Lvivin valtionoopperan esityksen koreografian on tehnyt Yulianna Malkhasyants ja Suomessa pääroolit tanssii Lvivin valtionoopperan ensitanssijat Daryna Kirik,  Jaryna Kotys Kitrinä sekä Arsen Marusenko ja Oleksandr Omelchenko Basiliona.

Lisätiedot ja liput Tapahtuma -sivumme kautta / Lippu.fi

Pori Sinfoniettan kausi 2024

Pori Sinfoiettan kausi on alkanut!
Tutustu Pori Sinfoniettan koko kevätkauden konsertteihin digitaalisesti tai nappaa fyysinen esite Promenadisalin ja Porissa muualla sijaitsevien Pori Sinfoniettan lipunmyyntipisteiden hyllyltä.

Tervetuloa nauttimaan klassisesta musiikista ja hyvästä tunnelmasta!

Lisätietoja: Pori Sinfonietta

The Lord of the Rings ja Hans Zimmer – konsertit (29.3.24) peruttu

Tapahtumajärjestäjä Star Entertainment ilmoittaa peruvansa vuoden 2024 Suomen / Porin Promenadikeskuksen salin konsertit aikataulujen muutoksista johtuvista syistä.  Star Entertainmentilla suunnitellaan konsertteja toteutettavaksi vuonna 2025.

Lippuja mahdollisesti jo ostaneita kehotetaan olemaan lipunmyyjään yhteydessä, mikäli he eivät ole vastaanottaneet tiedotetta ja toimintaohjetta peruutuksesta:  Lippu.fi

Tutustu muihin Promenadisalin esityksiin  Tapahtumat – sivulla.

Promenadisalin kevätkausi 2024

Promenadisalin kevään ohjelmistosta löytyy vaikuttavaa valikoimaa niin klassisen kuin viihdemusiikin saralta  ja upeat tanssiesitykset tulevat sulattamaan roudan sydämistä jo tammikuussa!

Kattauksesta löytyy poimintoina Jyrki Kankaan syntymän 80 -vuotispäiväkonsertti, musikaali Dingosta, konsertteja Vesteriseltä, Maija Vilkkumaalta, Kake Randelinilta,  Lauri Tähkältä – ja lavalle nousee kevään aikana myös piinkovia  ammattilaisryhmiä  kuten konserteissa Yhdessä, Kaunotar ja Kulkurit, Hevisaurusten vuoden räyhäkkäin keikka,  Kyöstin ja Leifin toivekonsertti sekä  Laivaston soittokunnan yhteiskonsertti Pepe Willbergin kanssa.

Klassisen taiteen ystäville on tarjolla kahden arvostetun ukrainalaisen ryhmän balettiesitykset, tammikuussa Kiovan Baletin Joutsenlampi ja  helmikuussa Lvivin Baletin  Don Quijote sekä korvia hivelee ammattilaismuusikoiden konsertit La Strada ja King of Swing .

Paikallisuutta tuovat esityksiin mm. Studio Moven kevätesitykset,  Satasirkuksen 10v -juhlaesitys sekä PTS Puhallinorkesteri konsertillaan Maisemakuvia Suomesta.

Sokerina pohjalla: Promenadikeskuksen sali on  kaupunginorkesteri Pori Sinfoniettan kotisali, ja saamme nauttia taas tänäkin kautena hienoista konserteista ja tulkinnoista, tutustu Sinfoniettan koko kauteen tapahtumakalenterin kautta!

Pidäthän meidät seurannassa – ohjelmistoa päivitetään myös kauden aikana!

Promenadikeskuksen tapahtumat