Ajankohtaista

Nuori Kulttuuri On Air -festivaali
Promenadikeskuksessa 11.5.2024

Promenadikeskus täyttyy kuvista ja äänistä toukokuussa 2024, kun Nuori Kulttuuri -festivaali kerää talon aulatiloihin ja Promenadisaliin nuoria  taitajia aloittelijoista konkareihin!

Tiedossa on takuukiva päivä, kun mukana on kokonainen kulttuurin lajikirjo aina tanssista musiikin kautta kuvataiteeseen asti!  Päivän vieraat voivat osallistua myös itse taiteen ja kulttuurin tuottamiseen!

Päivän aktiviteetit ja tapahtumat sijoittuvat klo 11:00-20:00 välille. Päivän tarkempi aikataulu päivitetään kevään edetessä ja esiintyjien aikataulujen vahvistuessa.

Klo 18:00-19:15 välillä keräännytään Promenadisaliin seuraamaan Nuori Kulttuuri LIVE -streamiä Äänekoskelta, jossa Nuori Kulttuuri on valinnut parhaat palat vuoden aikana tehdystä  tuoden ne suoraan Promenadikeskuksen salin  isolle valkokankaalle.

Tervetuloa nuoren kulttuurin pyörteisiin!

Nuori Kulttuuri On Air -sivusto

Promenadisalin lattian korjaustöiden vuoksi 18 istumapaikkaa otettu pois käytöstä

Promenadisalin konserttilavan liikkuvan lisäosan vioittumisen vuoksi myös Promenadisalin lattia on vaurioitunut permannolla.

Itse päälava on käyttökunnossa ja normaalissa käytössä eikä esityksiä tarvitse peruuttaa.

Tilanne vaikuttaa Promenadisalin tuleviin tapahtumiin siten, että permannon ensimmäisten kolmen penkkirivien kolme reunimmaista paikkaa oikealta ja vasemmalta puolen  poistetaan kevätkauden viimeisitä esityksistä pois käytöstä ja näille paikoille mahdollisesti jo lipun ostaneet sijoitetaan salissa uudelleen.

Kontaktoijana toimivat kunkin tapahtumajärjestäjän lipunmyynnit ja tapahtumapaikalla henkilökunta on valmiina opastamaan uusille paikoille.

Promenadisalin tiimi kiittää ymmärryksestä ja toivottaa kaikki edelleen tervetulleeksi kevään esityksiin!

 

Pori Sinfoniettan kausi 2024

Pori Sinfoiettan kausi on alkanut!
Tutustu Pori Sinfoniettan koko kevätkauden konsertteihin digitaalisesti tai nappaa fyysinen esite Promenadisalin ja Porissa muualla sijaitsevien Pori Sinfoniettan lipunmyyntipisteiden hyllyltä.

Tervetuloa nauttimaan klassisesta musiikista ja hyvästä tunnelmasta!

Lisätietoja: Pori Sinfonietta

Promenadisalin kevätkausi 2024

Promenadisalin kevään ohjelmistosta löytyy vaikuttavaa valikoimaa niin klassisen kuin viihdemusiikin saralta  ja upeat tanssiesitykset tulevat sulattamaan roudan sydämistä jo tammikuussa!

Kattauksesta löytyy poimintoina Jyrki Kankaan syntymän 80 -vuotispäiväkonsertti, musikaali Dingosta, konsertteja Vesteriseltä, Maija Vilkkumaalta, Kake Randelinilta,  Lauri Tähkältä – ja lavalle nousee kevään aikana myös piinkovia  ammattilaisryhmiä  kuten konserteissa Yhdessä, Kaunotar ja Kulkurit, Hevisaurusten vuoden räyhäkkäin keikka,  Kyöstin ja Leifin toivekonsertti sekä  Laivaston soittokunnan yhteiskonsertti Pepe Willbergin kanssa.

Klassisen taiteen ystäville on tarjolla kahden arvostetun ukrainalaisen ryhmän balettiesitykset, tammikuussa Kiovan Baletin Joutsenlampi ja  helmikuussa Lvivin Baletin  Don Quijote sekä korvia hivelee ammattilaismuusikoiden konsertit La Strada ja King of Swing .

Paikallisuutta tuovat esityksiin mm. Studio Moven kevätesitykset,  Satasirkuksen 10v -juhlaesitys sekä PTS Puhallinorkesteri konsertillaan Maisemakuvia Suomesta.

Sokerina pohjalla: Promenadikeskuksen sali on  kaupunginorkesteri Pori Sinfoniettan kotisali, ja saamme nauttia taas tänäkin kautena hienoista konserteista ja tulkinnoista, tutustu Sinfoniettan koko kauteen tapahtumakalenterin kautta!

Pidäthän meidät seurannassa – ohjelmistoa päivitetään myös kauden aikana!

Promenadikeskuksen tapahtumat