Promenadisali

Viihtyisä Promenadisali!

Promenadisalissa ollaan vietetty aikaa erilaisissa konserteissa ja esityksissä jo vuodesta 1999 lähtien. Edelleen tänä päivänä sali kutsuu vahvasti taiteen nauttijoita vieraikseen ympäri Suomen, kun paikalliset taiturit, valtakunnan tähdet ja kansainväliset kasvot valaisevat lavaa yleisön odotuksia lunastaen.

Promenadisalin katsomossa voi seurata mukavasti erilaisia esityksiä: salissa on yhteensä 676 istumapaikkaa, jotka jakautuvat permannolle (272 paikkaa) ja parville (404 paikkaa). Katsomo on loivasti nouseva kolmannesta penkkirivistä lähtien ja rivistä neljä alkaen istuinten selkänojiin on sijoitettu esiin vedettävät pöytätasot.

Promenadikeskukseen on asennettu kynnysluiskat ja ulko-ovi avautuu automaattisesti oven vasemmassa reunassa sijaitsevasta avauspainikkeesta. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Erikoispaikat

Promenadista löytyvät omat paikat liikunta- ja kuulorajoitteisille vieraille. Kuusi pyörätuolipaikkaa sijaitsevat yläparven molemmin puolin (kulku hissillä). Pyörätuolipaikan yhteyteen on varattu lisäistuin avustajalle, jonka paikka sisältyy pyörätuolilipun hintaan.

Takaparven paikat (vasen, oikea) ovat induktiosilmukka-aluetta ja tuovat saliin esteettömän kuunteluympäristön. Induktiosilmukkapaikat sijaitsevat salin takaparvella oikealla takana (rivit 9 -10).

Ota aikaa – älä kiirehdi

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla – oman mielenrauhasikin vuoksi. Kadunvarsipaikat Promenadikeskuksen välittömässä läheisyydessä ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä käytössä, joten ota tämä huomioon kun lähdet ajamaan tapahtumapaikalle.

Vaatesäilytyksestä vinkataan, että olisi hyvä olla Promenadikeskuksen aulassa 45 minuuttia ennen esitystä, jotta voit jättää ulkovarusteet rauhassa vaatesäilytykseen ja vältät pahimmat ruuhkat.

Kun annat itsellesi muutaman bonushetken, ehdit istahtaa alas, vaihtaa ystävän kanssa kuulumisia ja käydä vaikka ravintolassa nauttimassa jotain piristävää ennen esiintyjien aloitusta!

Ruoka ja juoma

Yleisen siisteyden ja turvallisuuden vuoksi Promenadikeskuksesta ostetut kuohut kilistellään ja huikopalat nautitaan väliajalla aula- tai ravintolatiloissa ja ohjelman aikana keskitytään rauhassa hengenravintoon ja silmäruokaan.

Saako kuvata?

Kuvaaminen herättää usein kysymyksiä. Useimmissa esityksissä saa ottaa valokuvia ja tätä suositellaan tehtävän esimerkiksi konserteissa ensimmäisen kappaleen aikana, jotta kaikki saavat rauhassa keskittyä tapahtumien häiriöttömään seuraamiseen. Usein spiikkaajat tai esiintyjät itse ohjeistavat lavalta käsin, miten kuvauksen kanssa saa toimia.

Muistathan kuitenkin, että jokaisessa esityksessä on taltiointikielto, mikä tarkoittaa, että lavan tapahtumia ei saa kuvata pitkiä videotallenteita – saati sitten koko esitystä. Tärkeintähän onkin nauttia itse live-esityksestä, eikö vain?

Mistä liput?

Lipunmyynti tapahtumiin

Promenadikeskuksessa tapahtumajärjestäjät käyttävät erilaisia lipunmyyntiratkaisuita, ja lipunmyyjät vaihtelevat tilaisuuden mukaan. Pääset tapahtumasivultamme helposti kunkin tapahtumasivun kautta ostamaan liput verkkopalvelusta tai lipunmyyjän muusta osoittamasta paikasta. Yleisimpien lippupalveluiden yhteystiedot löydät Promenadikeskuksen Yhteystietosivulta.

Tarkkaile aktiivisesti julkaistavia tapahtumia, sillä silloin tällöin voit törmätä kivaan ennakko- tai early bird -tarjoukseen!

Lipunmyynti Pori Sinfoniettan konsetteihin

Pori Sinfonietta on keskittänyt lipunmyyntinsä Lippu.fi -palveluun. Lippupisteen myyntipaikat ovat Porissa:

  • K-Citymarket Pori Mikkola (Itäkeskuksenkaari 8)
  • Prisma Länsi-Pori (Eteläväylä 2)
  • Prisma Mikkola (Itäkeskuksenkaari 6)
  • Promenadikeskuksen aulan lipunmyyntiautomaatti
  • R-kioskit


Kamarikonserttien lippuja myydään Porin kaupungin verkkokaupassa, Pori Sinfoniettan toimistossa ja Promenadisalin ovella ennen konserttia. Lisätietoja Pori Sinfoniettan sivuilta.