Nuori kulttuuri On Air Pori ’24

On Air Pori -päivän esitysten taltioinnit

Makustele, mitä hienon tapahtumapäivän aikana tapahtui! Oheisen linkin takaa pääset päivän kurkoihin esityksiin kiinni. Huomioitahan, että yhden tapahtumajärjestäjän alla voi olla useampia esityksiä!
On Air Pori

Päivän Nuori Kulttuuri On Air Päälähetys

Päivän suoraa striimiä päästiin seuraamaan Promenadikeskuksessa isolta screenilltä. Pääset katsomaan lähetystä jälkikäteen myös tätä kautta.
Nuori Kulttuuri On Air 2024

On Air Päivä kuvina

Poimintoja päivästä, esityksistä ja aivan loistavista tyypeistä!

On Air -päivän ohjelma

Kuka siäl oli? Mitä siäl oli? Päivän ohjelmahan oli seuraava:
On Air Pori ohjelma

Mist kaikki ne tyypit sin sit tuli ? Esittelyt mukanaolijoista.

Kulttuuritalo Annis

Kulttuuritalo Anniksen porukat tapaat On Air -lauantaina sekä aulasta että Promenadisalista. Tutustu Anniksen laajaan toimintaan tarkemmin täältä:

Annis

Lastenkulttuurikeskus Kruunupää

Kruunupään nuorille suunnatun NOISE-valokuvakerhon ohjaajan tapaat Promenadin aulassa. Tule tsekkaamaan, millaista on kokeellinen valokuvaus! Lastenkulttuurikeskus Kruunupään sivuille tätä kautta:

Kruunupää

Satasirkus

Satasirkukslaisia tulet tapaamaan päivän aikana vähän kaikkialla: ulkona, sisällä, salissa, aulassa... ja voit testata, miten itseltäsi sujuu sirkustelu sekä tutustua sirkusalaan harrastuksena tai opiskelumuotona! Satasirkuksen sivuille:

Kruunupää

Finnkino Promenadi

Hyviä leffoja, pehmeitä penkkejä ja herkkupurtavaa. Siitä on Finnkino tehty! Päivän aluksi Finnkino tarjoaa nuorille ilmaista katsottavaa - mutta mitä?? Salaisuuksien verhon paljastautumista odotellessa voi tarkistaa tämän viikon leffatarjonnan:

Finnkino Promenadi

Palmgren-konservatorio

Palmgren-konservatoriossa voit opiskella musiikkia monipuolisesti aina musiikin varhaiskasvatuksesta ammatillisiin opintoihin asti. Lisätietoja:

Palmgren-Konservatorio

Porin Tanssiopisto

Porin tanssiopisto tarjoaa päivän aikana notkeita ja taiturimaisia esityksiä sekä Promenadin salissa että aulassa! Tule ihastumaan tanssin maailmaan. Ehkä haluaisit myös itse suorittaa tanssiopintoja? Tutustu tanssiopiston tarjontaan täällä:

Porin Tanssiopisto

Porin Taidekoulu

Porin taidekoulu antaa kuvataiteen taiteen perusopetusta 4-19 -vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille rennossa ilmapiirissä.Porin taidekoulu on myös mukana esittelypisteellään Promenadikeskuksen aulassa. Käy piikkaamassa Taidekoulun sivut:

Taidekoulu

Porin kaupunginkirjasto

Porin kaupunginkirjastolla löytyy lukemattomia mahdollisuuksia niin kirjojen parissa kuin muuhunkin tekemiseen ja kirjaston porukat järjestävätkin kivaa puuhaa Promenadikeskuksen aulapisteellään! Käy kurkkaamassa kirjaston kuulumisia täältä!

Porin kaupunginkirjasto

Nuorten Ohjaamo

On Air -päivää juontavat Ohjaamon Kristiina ja Jenni. Promenadikeskuksessa sijaitseva Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden neuvonta- ja ohjauspiste, josta saa maksutonta apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Lisätietoja täältä:

Nuorten Ohjaamo

Musiikkikoulu Musiikki-Huida

Musiikki-Huidan nuorten esittämiä kappaleita On Air - päivässä kuullaan Promenadisalin aulassa. Tämä 25-vuotias musiikkikoulu on taiteen perusopetuksen tarjoaja, ja Huidassa voi suorittaa musiikin opintojen yleisen oppimäärän. Kotisivuille:

Musiikki-Huida

Pori Sinfonietta

Pori Sinfonietta on kaupunginorkesterimme ja Promenadisali on myös Sinfoniettan kotisali. On Air - päivän aikana Sinfoniettan nuori tulkitsee Palmgren Konservatorion opiskelijan kanssa yhteisesityksen Promenadisalissa. Kotisivuille:

Pori Sinfonietta

Tanssikoulu Tankka

Tankkalaisia tulet näkemään päivässä sekä Promenadisalin että aulan puolella erilaisilla esityksillään ja mikäli innostuit - myös tanssikoulu Tankka tarjoaa taiteen perusopetusta, yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaisesti! Lisätietoja:

Tanssikoulu Tankka

Porin Nuorten Työpajan Taidepaja

Nuorten taidepaja on loihtinut ihanan, kierrätysmateriaaleista valmistetun keijumaailman Promenadikeskuksen tiloihin! Tapaat taidepajalaiset myös heti Promenadikeskuksen pääovilla, jossa voit osallistua yhteistaideteoksen luomiseen! Kotisivuille:

Porin nuorten työpajat

Porin Teatterinuoret

Avautuu uudessa välilehdessä

Porin Teatterinuoret on Suomen suurimpia lapsi- ja nuorisoteattereita. PTN:n päämaja sijaitsee Kulttuuritalo Anniksessa, jossa viikoittain kokoontuu viisi eri ikäisten harrastajien ryhmää. Tiesitkö, että Teatterinuoret on jo viisikymppinen yhdistys?

Porin Teatterinuoret Avautuu uudessa välilehdessä

Promenadikeskus

Promenadikeskus tarjoaa päivälle täydelliset tilat 676 - paikkaisessa salissaan ja aulassa. Promenadikeskukseen on esteetön kulku ja pyörätuolipaikkoja salin parvella on 6. Lisätietoja salista ja tapahtumista näillä sivuilla! Etusivulle:

Promenadikeskus

Naamoi taitee takaa

Muusiikintekijä Aleksi Virolainen

Satasirkuksen Ystävyys ja Yölento -kappaleiden tekijä Aleksi on 23-vuotias mediapalveluiden toteuttaja ja erikoistunut ääni-alaan. Aleksi on tehnyt musiikkia ja audiotuotantoja sekä työskennellyt erilaisissa musiikki- ja elokuvaprojekteissa.

Musiikki-Huidan beatboxaajat Sami ja Henri Kylänpää

Henri ja Sami ovat veljekset Porista ja pianonsoiton oppilaana Musiikki-Huidalla. Sami on myös jatkanut musiikin opintojaan Palmgren-konservatoriossa, luonnollisesti piano pääaineenaan. Beatboxaus on veljesten ajanviete kotona.

Porin taidekoulun nuoret taiteilijat

Taidekoulun maalaus-, grafiikka-, ja keramiikkateoksia On Air- päivänä esittelevät Katri Sahi (19), Juulia Virta (26), Henna Virta (27) sekä Tanrecci, (18) (ei kuvassa). Lisää taiteilijaesittelyitä tulossa Taidekoulun Instagramiin & Facebookiin!

Satasirkuksen Jenna Aimia, (16)

Olen harrastanut sirkusta 10 vuotta ja ohjaan myös itse harrastajaryhmiä. Tässä tapahtumassa esiinnyn vertikaalikankaalla teoksellani Yölento. Esityksen olen suunnitellut itse ja se kertoo yöllisestä heräämisestä, joka johtaa uteliaisuuden virtaan.

Taiteilija Iina Mäki

Olen Iina, itseoppinut taiteilija Nakkilasta. Tutkin taiteessani teemoja ihmisyydestä ja kerron tarinoita. Teen maisemamaalauksia sekä muotokuvia ja tykkään kokeilla eri medioita. Inspiraation saan usein väreistä ja erilaisista valaistuksista.

Tutustu sivuihini

Taiteilija Aada Karttunen, (21)

Piirrän realistisia muotokuvia eri tekniikoilla kuten lyijykynät,vesivärit, akryylit. Aiheena on melkein aina eläimet mutta joskus piirrän myös ihmisiä. Teen satunnaisesti tilaustöitä halukkaille mutta joskus olisi ihana tehdä taidetta vielä isommin!

Tutustu sivuihini

Digistage

Kaikilla 13–29 -vuotiailla on ollut mahdollista osallistua keväällä 2024 Nuori Kulttuuri Digistageen lähettämällä video esityksistään. Tykätyin esitys palkittiin n 2 000 € stipendillä Nuori Kulttuuri LIVEssä 11.5.2024. Kurkkaamalla Nuori Kulttuurin suoran striimin näet voittajan!
Digistage

Mikä on Nuori Kulttuuri On Air?

Valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri On Air -kulttuurifestareiden takana on Suomen Kulttuuriseurat. On Airin ja Nuori Kulttuurin sivuille pääset tutustumaan täältä:
Nuori Kulttuuri