Ravintolapalvelut

Cafe & Catering Promenadi

Cafe & Catering Promenadi sijaitsee Promenadikeskuksen ala-aulassa heti pääovien vieressä. Päivällä nautitaan niin herkullisista lounaista kuin suussa sulavista leivonnaisistakin ja illalla sekä viikonloppuisin Promenadi on käytössä salin tilaisuuksien sopimusravintolana vastaten väliaikatarjoiluista sekä tilaisuuksien tarjoilusta. Menut suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarjoukset ja lisätiedot aterioinnista ja väliaikatarjoiluista suoraan Cafe & Catering Promenadista.

Havana Bar & Coffee

Havana Bar & Coffee sijaitsee Promenadisalia vastapäätä pääovista katsoen oikealla, Finnkinon myymälän vieressä. Havana Olohuone, joka on auki ystäville joka päivä keskipäivästä myöhään yöhön ja tiedossa on tapahtumia, hyvää musiikkia -ja henkisesti kapinallinen tunnelma!
Havana Bar & Coffeen autenttinen, kuubalaisvaikutteinen kahvila- ja baaritunnelmaa on omiaan rentouttamaan työpäivän jälkeen ja tervetullut piristys vapaapäivän hemmotteluhetkiin niin kauden trendi- kuin klassikkojuomienkin parissa – hyvää kahvia ja suolapalaa unohtamatta!
Bar & Coffee Havanasta myös tarjoilumahdollisuudet Promenadisalin lämpiöön!

Finnkino Promenadi

Tiesitkö, että voit tilata ryhmällesi elokuvateattereihin palaveripurtavat suoraan Finnkinolta? Tutustu Finnkinon kokous- ja ravintolaratkaisuihin Finnkinon yritysmyynnin kautta tai tiedustele tarjousta paikalliselta teatteripäälliköltä!