Tilat ja palvelut

TILAT

Promenadisali
Promenadikeskuksen sali soveltuu erinomaisesti erilaisiin estraditaiteen tilaisuuksiin sekä kokouksiin ja konferensseihin. Näyttämön koko on 145 m²
Salissa on yhteensä 676 istumapaikkaa: permannolla 272 paikkaa ja parvilla 404 paikkaa. Kokonaispaikkamäärään on sisällytetty kuusi pyörätuolipaikkaa (Sijainti: oikealla yläparvella kolme paikkaa ja vasemmalla yläparvella kolme paikkaa.) Invalidipaikkojen käyttäjien avustajat pääsevät veloituksetta näytöksiin.

Promenadikeskuksen aulatila
Katutasolla sijaitsevaa aulatilaa on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi cocktail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin, konserttien väliaikatarjoiluihin sekä pienimuotoisiin messutapahtumiin. Aulatiloissa voi järjestää -tilaisuudesta riippuen- noin 700 hengen tilaisuuksia. 


Promenadin lavatiimin ja tekniikan palvelut
Mikäli mieleesi nousee kysymyksiä tilavarauksesta, tekniikasta tai tarvitset jotain ekstraa tapahtumaasi, ota rohkeasti yhteyttä Promenaditiimin asiantuntijoihin: Ota yhteyttä

Vaatesäilytys ja järjestyksenvalvonta
Promenadisalin vaatesäilytyksestä vastaa PrivateSec Oy. Halutessanne voitte hoitaa ryhmänne vaatesäilytyksen veloituksen kokonaishintana. PrivateSec p. 040 773 4246.